Citytrip Valencia

Valencia een citytrip om nooit te vergetenCitytrip Valencia

Een citytrip Valencia in Spanje maken? Dan zal er al snel gedacht worden aan een korte vakantie naar Barcelona of Madrid, maar het land heeft nog zoveel meer in petto. Een andere gegarandeerde top bestemming is Valencia. Wanneer jij kiest voor een citytrip naar Valencia, dan kan er genoten worden van een heerlijk klimaat en brede zandstranden. Daarnaast kent Valencia een gezellig centrum en lange winkelstraten. Een stedentrip naar Valencia zal altijd zonnig uitpakken, aangezien de zon hier ruim driehonderd dagen per jaar schijnt.

Net buiten de stad zal je de sinaasappelvelden vinden. Het is niet voor niets, dat Valencia de stad van de sinaasappel wordt genoemd. Kom jij voor de cultuur en de bezienswaardigheden? Maak dan een tocht langs de prachtige kathedralen, maar ook de moderne architectuur zal een geweldige indruk achterlaten. Echt tot rust komen? Ga dan aan één van de mooie en zeer brede stranden liggen.

Weekendje genieten in Valencia

Soms is het even lekker om aan het strand te liggen, ook tijdens een citytrip in Spanje. In Valencia kan dat vanzelfsprekend ook. Het heerlijke klimaat, garantie dat de zon schijnt en de brede zandstranden maken deze stedentrip een heus feest. Maar ook de echte kunstliefhebbers kunnen vol op genieten in Valencia, aangezien er meerdere musea aanwezig zijn in de stad. Valencia is ook erg makkelijk te bereiken vanuit België. Vanaf Brussel is het rond de drie uur vliegen naar deze zonnige Spaanse stad.

Verder is het een unieke ervaring om eens een bezoek te brengen aan het Playa de la Parceloreta, drink een drankje op het terras en geniet van de echte Spaanse sfeer. Valencia beschikt over een groot aantal verschillende wijken, allemaal met hun eigen allure en grote pluspunten. Het is mogelijk om tijdens de stedentrip in Valencia, een rondje langs de wijken te maken. Op die manier leer jij de stad echt kennen! Voetbalfan? Ga dan naar het stadion van FC Valencia, deze voetbalclub komt uit op het hoogste niveau in Spanje.